LOADING
PodgoricaPhoto Photo Booth Montenegro

Photobooth Montenegro je tim mladih, angažovanih ljudi koji prepoznaju važnost obilježavanja neponovljivih trenutaka. Od proslave dječijih rođendana, punoljetstva, preko mature, djevojačkih i momačkih večeri, vjenčanja do korporativnih proslava naš tim biće tu da profesionalnim odnosom osigura dugovječnost uspomena. Mi se savršeno uklapamo u svaku viziju, podižemo atmosferu i animiramo Vas i Vaše goste. Photobooth-eri su tim na koji zaista možete računati!

PhotoBooth Montenegro se preporučuje kao jedini i najbolji photobooth servis sa sjedištem u Podgorici. Možete rentirati naše kabine na području cijele Crne Gore i regiona. Posjedujemo devet foto kabina na prostoru bivše Jugoslavije kao i brojne klijente mimo granica naše države. Pohvalićemo se i vrhunskom opremom koja oslikava profesionalnost kompletne usluge. Znamo da je kvalitetna fotografija ključ uspjeha! Samo nas pozovite i uživajte u beskrajnoj zabavi!

PHOTOBOOTH KAO GRANA MARKETINGA

Originalnost je mjera uspješnog marketinga. Photobooth Montenegro nudi nešto novo na tržištu – marketing koji se bazira na direktnoj interakciji sa klijentima. Učesnici Vaše zabave dobijaju instant uspomenu na ludu noć i opipljiv suvenir, koji je ujedno nosilac Vašeg brenda. Jednom uramljena slika će ih zauvijek podsjećati na dobar provod sa ekipom, ali i na Vašu firmu – uspješnu organizaciju i neobičnu prezentaciju usluga.

Photobooth promoviše Vaš brend služeći se opojnom moći zabave! Nakon kratke prezentacije Vašeg proizvoda potencijalni klijenti se upućuju na besplatno fotografisanje u Potobooth Montenegro kabini. Na dobijenoj fotografiji naš tim će utisnuti sve ono što mislite da je važno za pozicioniranje i napredak Vaše firme (logo, slogan, opis proizvoda, kontakt podatke itd.). U jednom potezu pružili ste gostima upečatljiv provod i uključili ih u kreiranje identiteta Vašeg biznisa, osiguravajući promotivni materijal koji će dobiti pažnju kakvu zaslužuje!

PHOTOBOOTH ZA VAŠE VJENČANJE

OPhotobooth – upotrebljivi dio dekoracije” nije samo poklon gostima, već i ladencima! Vjenčanja koja potpisujemo želimo učiniti nezaboravnim. Photobooth tim prepoznaje želju parova da svoje vjenčanje izdignu nešto više od svečanog okupljanja, da ga pretvore u bajkovitu priču o ljubavi. Zabava na vjenčanju ključna je za ugodnu atmosferu i dobro raspoloženje gostiju. Kabina za slikanje oraspoložiće prisutne dok se mladenci bezbrižno vesele zajedničkoj budućnosti znajući da svim dragim ljudima ostaje čarobna uspomena kojoj će moći da se vraćaju iznova i iznova.

Photo Template

Izgled fotografije je moguće prilagoditi vašim željama. Naš tim dizajnera će u potpunosti odgovoriti vašim očekivanjima.

Location Map
Contact Information
Podgorica, Delta City b.b.+382 67 111 969photoboothmne@gmail.comhttps://photo-booth.me
Author Information
MNE NAVIGATOR Member fron last 449 days
admin@montenegronavigator.com
Today’s Business Hours
Now: closed 08:00-23:00- Show All Week’s Timing
  • Monday08:00-23:00
  • Tuesday08:00-23:00
  • Wednesday08:00-23:00
  • Thursday08:00-23:00
  • Friday08:00-23:00
  • Saturday08:00-23:00
  • Sunday08:00-23:00